ferrariKad birate platformu za internet stranicu, naša sugestija je WordPress instalacija.

Svi naši klijenti se prebacuju na WP čim počnu svoje konsultacije s nama, i jako su zadovljni sa postignutim rezultatima nakon toga.

Ako i vi izaberete WP za svoje internet stranice, pazite da izaberete .org a ne .com.

Na .com verziji ne morate imati svoj hosting i ne morate ništa instalirati. Samo se registrujete, izaberete 1 od milion dizajnova i to je to.

Iako na prvi pogled WordPress.com zvuči privlačnije i jednostavnije, .com je rezervisan u biti za one koji traže neki način da podjele svoj hobi na internetu. Za bilo kakve ozbiljnije korake za marketing, treba vam .org verzija.

Ako možemo da vam predočimo razliku.

.com je kao sjediti u Ferrari u hali na sajmu. A ako želite provozati taj Ferrari, osjetiti kako grabi cestu, kao se ponaša u zavoju ili koliko brzo zapravo to izgleda od 0-60kmh u 3.8 sekundi, onda morate instalirati .org verziju.

WordPress.org će vam dati puno alata s kojima možete automatizirati, poboljšati, unaprijediti i uljepšati svoju internet stranicu. Mogućnosti su bezbrojne i ti alati ne koštaju ništa.

Naravno, ako želite još više, uvijek možete naći alate koje možete i platiti 😀 ali nije neophodno za uspijeh.

WordPress je platorma koju predlažemo iz nekoliko razloga:

  • Ništa ne košta
  • Ima milone besplatnih dizajnova koje možete staviti na internet stranicu sa dva klika na mišu (i možete mjenjati i isprobavati dok vam ne dosadi  😎  )
  • Ima milione besplatnih alata koji će olakšati, unaprijediti i poboljšati vaš marketing
  • Dati će vam profesionalni imidž koji svaki poduzetnik treba da ima
  • Dati će vam mjesto gdje možete izgraditi “redovno društvo” sa posjetiocima te tako održati, izgraditi, i očvrsnuti veze koje imate sa potencijalnim i novim mušterijama
  • Dati će vam mogućnosti da optimizirate svoje stranice i tako se pojavite na tražilici na stotine mjesta za koje optimizirate svoje stranice, a ne samo za 2-3 kao što imaju “obične” internet stranice
  • Super je lagano naučiti dodavati novi sadržaj
  • Postoji tone videa na YouTube kako uraditi sam nešto na WP
  • Posjetioci će se rado zaustaviti i vratiti na vašu stranicu jer uvijek ćete imati novog, interesantnog i korisnog sadržaja
  • I naravno mi vam uvijek možemo pomoći

 

WordPress Instalacija

WordPress Instalacija fobija?

Nema problema, uraditi ćemo mi to za vas i u roku od 24-48 h ćete imati svoju profesionalnu, optimiziranu, unikatno dizajniranu internet stranicu, spremnu za marketing. Cijene od €197

info@marketingturizma.info

 

 

 

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)