preporukePrije par mjeseci Mr.Youth agencija za marketing je uradila anketu i izdvaja da ljudi su duplo više kupuju kad vide da je nešto preporučeno od drugih korisnika društvenih mreža, a 80% onih koji su dobili odgovor ili nekakvu interakciju od samog brenda su kupili nešto kao rezultat te interakcije.

Onda se pitanje postavlja: možda i ne morate pisati bolju ponudu za svoje apartmane i restorane vi možda je odgovor leži u tome da drugi pišu za vas.

Trippy je najnovija aplikacija za Facebook korisnike koji mogu sada doći više do izražaja marketirajući svoje usluge ili produkte.

Kao što ste već i sami iskusili, postaje sve više pretrpano i busy u news feedovima Facebooka.

Nekad je bilo dovoljno samo staviti status pitajući prijatelje da napišu nešto dobro o vašem businessu i tako preporuče drugima.

Ali tko danas više i vidi vaš status, kad dobijaju 4,567,454,524,685,465 novih statusa svake sekunde?

Jednog dana se Trippy pojavio i sve to rješio.

Kad dodate ovu aplikaciju svom Facebooku, postaviti će vaš upitnik za preporuku direktno na njihov zid što će uočiti u više slučajeva i nešto poduzeti u vezi toga nego ako tu i tamo netko slučajno uhvati taj post u news feedu.

Ali ni to nije sve!

Trippy ima kliker. Ova aplikacija analizira profile vaših  prijatelja te izabire one koji imaju više šanse da urade preporuku. Naprimjer, ako su objavili sliku ili komentar o mjestu u kojem su vaši apartmani.

Eto još jedan alat 2012te koji vas može staviti taj jedan korak ispred drugih.

 

Savjet: ako su vam 95% prijatelja na FB vlasnici drugih apartmana (znači konkurencija) ovaj alat vjerojatno nećete moći dobro iskoristiti. Šanse su konkurencija neće rado pisati preporuke za vaš smještaj – još jedan razlog da otvorite FB stranicu i primjenite tehnike kojima ćete kvalitetnu publiku od koje možete dobiti rezervacije.

 

 

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)