facebook stranice  Facebook kaže:

Kako se Facebook stranice razlikuju od osobnih profila?

“Profili prezentiraju osobe i moraju biti uradjeni pod osobnim imenom, dok stranice dozvoljavaju organizaciju, business, javnu ličnost, ili bend da održavaju svoju profesionalnu prisutnost na Facebooku. Dozvoljeno je samo otvarati Facebook stranice za prave postojeće organizacije za koje imate prava da to uradite.

Nadalje, Facebook Stranice uredjuju administratori koji imaju osobne Facebook profile već otvorene. Stranice nisu posebno od osobnih profila i nemaju posebni login. One su samo jedan poseban dio na našem sajtu, slično grupama ili dogadjajima. Jednom kad ste otvorili stranicu u svom profilu, možete dodati druge administratore da vam pomognu u vodjenju te stranice. Ljudi koji žele da se pridruže vašoj stranici neće moči vidjeti da ste vi administrator niti će imati pristup vašem osobnom računu.”

Neke od najvećih beneficija koje smo vidjeli sa stranicama su:

  • Mogučnost da se razdjeli osobno od business:  nakon nekog vremena nudjena svojih apartmana naći ćete se u situaciji da ćete na profilu imat ne samo potencijalne goste nego i neke osobne prijatelje koji niti traže smještaj na moru niti žele da vide te ponude svaki puta kad se logiraju na FB.
  • Nekada će te htjeti lajkovati neke stranice ili komentirati na neke statuse koji su za vaše oči ali ne za mušterije.
  • Biti će slika ili videa koje ćete htjeti podjeliti sa svojim prijateljima i dobro se nasmijati, ali što u biti ne spada u profesionalni imidž vaših apartmana.
  • Kad razvijete dobre marketing strategije imat ćete puno fanova – to i je cilj tog svog truda. No za razliku od profila, sa stranicama niste ograničeni koliko možete imati fanova. Zamislite vašu zaradu ako imate 5000 publike u usporedbi sa recimo 12,000 ili daj bože 120,000… zašto se ograditi?
  • Fan stranica daje mogućnost dodavanja raznih marketing alata, kao što su nagradne igre itd.
  • Fan stranica daje mogućnost dodavanja internet stranica unutar fan stranice koje imaju duplu funkciju – pomažu vam da se istaknete iz masa sa dizajnom i ponudom, jer vam daju  način da objavite poseban sadržaj

Ako razmišljate o otvaranju stranice ili ju već imate i želite naučiti: kako izbjeći najveće greške oglašavanja na Facebooku, kako zainteresirati publiku da obrati pažnju na vašu ponudu i kako privući kvalitetne članove svakako pogledajte ovaj video kako napraviti facebook stranicu.

 

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)