Sjećate se kako smo rekli da je slika vrijedna 1000 riječi, i kako vaša naslovnica je prva impresija pred potencijalnom mušterijom?

Sa novom timeline tampletom, Facebook vam daje još jedan način kako iskoristiti tu tampletu za izgradnju svog brenda. Facebook vam sa timeline-om daje mogućnost da na svom zidu izaberete sliku, ili baner vaše ponude i istaknete ju medju svim informacijama Faceook zid sadrži.

U ovom kratkom videu pokazat ćemo kako da napravite na svojoj fan stranici, plus još jedan trik kako promjeniti datum slike tj. dogadjaja koji slika pretstavlja. Odlična taktika ako naprimjer želite pokazati kako su vaši apartmani izgledali prvih godina (u komparaciji kako unaprijedjeno izgledaju danas).

Dopustite vašoj kreativnosti da zavlada vašom fan stranicom 😉

Prilagodba Slika za Facebook timeline

Što vaša naslovnica kazuje? Nadamo se da ste spremni za petak kad će Facebook automatski prebaciti sve profile i stranice na timeline tampletu (kako su najavili). Ako nemate baner već spreman za ovu priliku, javite nam se – imamo specijalnu ponudu za naše čitaoce.

 

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)