Prije par tjedana Facebook je “nametnio” timeline format svim Fan stranicama.

Jedna od največih i najuočljivijih promjena je “cover photo” ili velika naslovna slika.

Ali ta naslovna slika vas može vrlo jednostavno i brzo dovesti u dvoboj sa Facebookom, a to sigurno znate kako završava: Facebook uvijek pobijedi.

Surfajući po FB naći ćete mnoge koji pokušavaju da neprimjetno zaobidju ta pravila…što svjesno, što ne-svjesno. Ali nekako imamo osjećaj da FB baš neće mariti iz kojeg razloga je, nego kad ih uhvate će im samo zatvoriti stranice. (nama su prije par mjeseci zatvorili jednu fan stranicu – jeste da je bila jedna od naših test stranica, ali jedno je sigurno: ne šale se).

Zato evo što morate znati:

Pravila: Naslovna Slika Za Facebook Fan Stranicu


Da se nas pita, mi bi im rekli da nismo pristalice toga, ali nas nitko nije pitao.

Facebook želi da poduzetnici plaćaju za oglase, a ne da dobijaju publicitet besplatno. S druge strane, ne možemo ih ni okrivljivati – tu su da naprave profit i amen.

Ono što je dobro za nas je da postoje tone drugih načina kako “legalno” koristiti fan stranicu za dovod više prometa i izgradnje svog brenda.

Ako ste se našli zapetljani u toj mreži pravila i marketing psihologije, ako ste se našli isprobavajući razne metode i strategije, a rezultata ni od korova, možda je vrijeme da tražite malo pomoći ;).

 

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)