google

Istina…

Započelo je…

Google indexira Facebook komentare koje ste vi pisali i objavljuje ih u tražilici kao rezultate.

Iako do neki dan, Google spajderi nisu mogli čitati komentare kroz  aplikacije kao što su Disqus, Facebook Komentar, i Intense Debate  – ali danas mogu.

Što znači, da komentari koje ste napravili na bilo kojoj javnoj internet stranici kroz Facebook komentare, imaju šansu da se pojave na Google tražilici.

Ovaj potez je dvosjekli mač.

Oni koji traže privatnost na internetu sad će morati još više da se sakrivaju, a oni koji traže mušterije na internetu će stavljati likove za svoje sajtove u Facebook komentare sve više i više. (TIP: za one koji traže SEO goriva za svoje internet stranice, sad bi bilo dobro vrijeme da ostavite komentar uključujući I vašu internet stranicu 😀

Naravno ti komentari neće biti plasirani na prvoj stranici Google odmah, ali s vremenom će svakako doći a time će se debelo okorisiti vlasnici sajtova.

Ujedno znači i da će od sada biti lakse pronači reakcije i konverzacije u komentarima. Ako potražite „ime komentatora“, tražilica će vam dati listu komentara postavljenih od navedenog komentatora.

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)