Fanovi, pratioci, čitaoci, posjetioci…blogovi, stranice i profili, liste itd…vrlo je lako dobiti vrtoglavicu od bilion savjeta kako zaraditi milione na internetu.

Ako ste se ikada pitali kako je to zapravo povezano jedno s drugim i kako to zapravo funkcionira zajedno u harmoniji, pretstavaljamo vam jednu jednostavnu shemu:

Kako zaraditi na internetu

shema zarade na internetu

 

Želimo da uočite da zarada nije napravljena na društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook itd, ali to su idealna mjesta za širenje svog brenda i izgradnju virtualne liste potencijalnih mušterija.

Ono što pravi email listu toliko vrijednom je to što iz nje možete napraviti zaradu kad god vam je to želja.

Evo primjera, kad smo odlučili da provedemo 3 mjeseca lutajući po Europi prošle godine družeći se sa našim prijateljima i familijom, namjestili smo da je automatski poslano nekoliko takvih emailova našoj listi i dok smo se bučkali na Krku, jeli čevape u Osijeku, družili se u Rijeci, Novom Sadu, i Beogradu i išli u shopping u Trstu, Gracu i Frankfurtu, zarada je kapala u bankovni račun svaki puta kad je email bio poslan. To je ono što mislimo kad kažemo “vaš vlastiti bankomat”.

Ako vaš bankovni račun se poveća samo onda kad vas netko slučajno nadje na internetu, vi radite marketing na pretežak način.

Najjači adut u businessu online je lista potencijalnih mušterija. Ako imate listu, imate kome nuditi svoje ponude kad hoćete, koliko god hoćete.

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)