.
Danas znamo da preko 90% Europljana koriste Internet u jednoj od faza prilikom planiranja putovanja…

izjavljuje Nikola Jellačić, član programskog odbora Kolektiva Web::Strategije 10, te voditelj direktne prodaje i marketinga u Valamaru.

.

 

Koji je vaš sljedeći potez? 

Istina je da je članak objavljen prije par mjeseci kao dio promocije web konferencije  (ranije u godini), ali ono što je rečeno u tom članku osjetit će se na našim džepovima u jednoj dugoročnijoj fazi koja je već započela.

No to da se svijet turizma počinje vrtoglavo mijenjati sa ulaskom interneta postaje vlasnicima smještaja sve jasnije. Ono što naše ankete odkrivaju je da vlasnici smještaja nisu sigurni kud da se okrenu i gdje i šta konkretno da započnu.

Internet je odličan izvor tone besplatnih informacija, ali i je i knjižara koja prodaje knjige o medicini. Medjutim kupiti i pročitati 5 njihovih knjiga vas neće napraviti uspješnim kirurgom. Ista logika važi i za marketing na internetu.

Sreća je u tome što iako je sam taj online marketing vrlo kompleksna rekreacija, sa pravim putokazom i malim ali efikasnim trudom targetiranim na prave punktove, mali poduzetnici mogu doći do značajnih rezultata bez dr., fr, mr, ing, i ostalih titula u marketingu.

Da bi vam olakšali prve korake, sklopili smo listu najvećih grešaka online marketinga koje možete popraviti sami – još danas! Jednostavni su za razumijeti i lagani za odraditi. Klikajte na link, pročešljajte korake listirane, i ispravite one koje možete u vašem marketingu. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno ih postavite u komentarima.

10 najvećih grešaka online marketinga koje možete popraviti sami – još danas!

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)