marketing turizma blog

 

 Marketing web stranice

Kako dovesti više prometa na svoj sajt sa linkovima je oduvijek bilo pitanje za žarno razglabanje. Internet je prepun ponuda kao što su “1000 automatskih linkova za $5″… no medjutim nemojte i vi da padnete na taj štos.

Rezultate Googlovih spajdera alaliziraju ljudi sa Dr. u SEO i uz njihove alate, pitanje je samo vremena kad će vas uhvatiti i “kazniti”.

A ako jedno ne želite da vam se desi na internetu to je da vas Google kazni.

Evo šta Google kaže na tu temu: (ove stranicu se na engleskom, ali na dnu ćete naći mjesto za promjenu jezika ako je vam je potrebno)

Imajući to u vidu onda, evo par pravila i samih strategija za koje će vas Google nagraditi boljim rankom i time vam omogućiti bolju poziciju na internetu te donijeti vam više prometa na vašem sajtu.

 

  • Izgradjujte linkove polako i lagano da ne bi uhavtili negativnu pažnju tražilica.
  • Kvaliteta uvijek pobjedjuje broj linkova. Uvijek ćete imati bolji efekat ako se povezivujete sa drugim sajtovima koji imju visoki rank i koji su na istu temo kao i vi, nego sa sajtovima koji nisu vezani za vašu temu.
  • Likovi koji vežu vaš sajt za akademske ili državne sajtove nove visoke rankove i uvijek će vam pomoći iako do njih nije lako doći.
  • Jedan od najefektivinijih načina izgradnje linkova i povezivanja sa dobrim sajtovima je pisanje posta za drugi blog. Pazite da je na istu temu i da ima link koji vodi natrag na vašu stranicu.

 Ako vam se svidja ova strategija, željeli bismo vam dati kopiju emaila koji možete odmah početi slati još danas drugim sajtovima; te ako želite da stavite svoj sajt na listu gdje će vas drugi vlasnici sajtova moći naći i kontaktirati za razmjenu postova i linkova, pridružite se našem besplatnom forumu za dostup.

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)