Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Da li će naši ponudjači smještaja navalit na korišćenje PayPal-a na svojim stranicama, dobro je pitanje.

S obzirom da u prosjeku povećava prodaju na sajtovima za 14%, povisuje prosijek kupovine sa express transakcijama za ludih 40% (u poredjenju s drugim express blagajnama) nije ni čudo da na Zapadu 1 od 3 kupaca na internetu ima svoj PayPal account.

A kako nas povijest uči, sve što započne na zapadu, dopliva i do nas. Pitanje je da li ste pripremljeni za to jer činjenica je, to dolazi.

Northstar Research, kompanija za ispitivanja tržišta, iznosi da 57% online kupaca NE BI obavili svoju kupovinu sa nekog sajta da PayPal nije bila jedna od opcija za izvršavanje uplate.

No, povečanje prodaje i broja kupaca nije jedina vrlina ovog internet alata.

Sa ovim alatom za primanja sredstava možete primiti uplate za rezervacije sa svim poznatijim kreditnim karticama iz više od 190 drugih zemalja bez komplikacija ili naknada za takve transakcije.

Poreznica će vas obožavat jer izvještaji su detaljni i dostupni 24h dnevno sa samo par klikova za bilo koje razdoblje  potrebno do 2god unazad i to filtrirano po potrebi:

  • Samo ulaz novca
  • Samo izlaz novca
  • Samo kreditne kartice

Itd…itd…

Uz to sve valja još dodati da PayPal koristi jedan od najsavremenijih šifriranje podataka da bi održali vase transakcije sigurnima. Njihovih 2,000 specijalnih tehničara 24h dnevno podržavaju cijeli sistem kako bi sprijecili ilegalne transakcje, kradju identita i ostalih stvari koji plaše ali i štete kako ponudjače tako i potrošače na internetu.

Po našim procjenama ovo je više nego dovoljeno da oduševi svakog malog privatnika koji želi da bude u žiži novih stvari i postavi se u ulogu ponudjača koji je uvijek na vrhu svoje okoline.

Upis je besplatan kako za privatni tako i za biznis konto koji mi preporučujemo (da ne bi prekršili pravila). Otvaranje konta je jednostavno i brzo, a detaljne instrukcije na hrvatskom mozete naci ovdje…

PayPal registracija

PayPal verifikacija

Da li ste imali iskusktva sa PayPal? Da li biste preporučili PayPal drugima?

 


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)