David Beckham i Poslovni SavjetnikMozda niste osoba koja prati sport, nismo bas ni mi, moramo priznati. Ali cinjenica je da je on bio najtrazenija osoba na Google 2 godine zaredom (2003 i 2004), i da je u 2007 postao najvise placen igrac (ne spominjuci da je istovremeno postao I elitna marka te modna ikona).

Medjutim, to nije ono sto nas fascinira.

Ono sto nas fascinira po milionski put je cinjenica da netko sa toliko poznanosti u svijetu, sa toliko potraznje u svijetu, sa tolikom vjestinom u svojoj djelatnosti, svih tih godina, I JOS UVIJEK dan danas ima trenera I trenira.

Zasto netko tko ima toliko dobre rezultate I dalje ima trenera I dalje trenira?

  • Mozda zato sto zeli da postane bolji?
  • Mozda zato sto zeli da odrzi uspjeh koji je stekao?
  • Mozda zato sto ne zeli da ga konkurencija prevazidje?

Da li ste se ikada zapitali?

http://www.nydailynews.com/blogs/ je naveo FEBRUARY 8, 2011 5:26 PM “Beckham trenira sa Tottenham jos od ranog sijecnja da bi ostao u kondiciji tokom van sezone.”

Sta imaju David Beckham i poslovni savjetnik zajednicko?

A sad jedno, ali vrijedno, pitanje za vas…

Ako vi zelite da imate rezultate vrijedne spomena, da li zaista mislite da mozete to ostvariti sami, bez trenera, i bez treninga?

Mozda ste vi sposobniji nego Beckham, ali u slucaju da niste, evo prvog koraka:

Drustvene Mreze

Da pojasnimo…

U anketama koje postavljamo tisucama nasih citaoca, nalazimo najcesce ova pitanja:

1) Koliko dugo mi treba poslovni savjetnik/trener i/ili trening?

Minimum: onoliko dugo dok ne savladate tehnike I strategije koje ce vam redovno I automatski donositi promet I zaradu.

Nas savjet: dokle god zelite imati rezultate (sjetite se David Beckham-a)

 

2) Koliko ce me to kostati?

Minimum: ovisno o tome koliko zelite rezultata I kako brzo. Internet je prepun besplatnih informacija kako uraditi marketing, ali je isto tako I prepun onih koji prodaju ideje koje nazalost ne koriste sami ili ne sa cak ni pristojnim uspjehom.

Nas Savjet: Svaki dan koji nije iznajmljen po optimalnom cjeni – je gubitak iz vaseg dzepa. Svaki dan koji djelite svoju zaradu s nekim drugim je gubitak iz vaseg dzepa. Zato odredite kakve rezultate zelite, koliko truda, novaca i vremena ste spremni da ulozite da biste vidjeli neki napredak. Kad to vrijeme istekne, ako niste dosli do rezultata, vrijeme je da trazite pomoc od nekog tko je ekspert u tome i tko vam je voljan u istinu pomoc a ne samo naplatiti. Zelite dokaz da je to najbolji potez? Ako ne daj Boze trebate transplataciju srca, da li zelite to da pokusate odraditi sami? Doktora opce prakse? Nekog tko je samo procitao knjigu o tome? Ili nekog tko se specijalizira u tome, i toliko puta je vec to uradio da ne samo da zna kako napraviti, nego I kako sprijeciti komplikacije. Vi ste sigurno ekspert u onome sto vi radite, nitko od vas ne ocekuje da budete ekspert u marketingu – i to jos preko noci. Ne okljevajte u trazenju pomoci iz bilo kojeg smjera – radi se o vasem dzepu.

 

3) Kakve cu imati rezultate?

Minimum: znanje sta ne radi.

Nas Savjet: Zavisi koliko platite I kakvog trenera uzmete. Rim nije bio izgradjen u jednom danu. Medju vise od 182 miliona internet stranica danas nece ni vasa prisutnost na internetu biti izgradjena u jednom danu. Internet se razvija brzinom svjetlosti. Svaki dan nesto novo. Svaki dan novi alat, nova pravila, nova konkurencija. Sjetite se Beckham-a. Stalno je u pokretu i stalno trenira da bi ostao u kondiciji i mogao opstati. Ako niste spremni na ulaganje od makar 1h dnevno. Onda je bolje da se u ovo sve ni ne upustate. Podjelite zaradu kolika god bila sa stranicama koje oglasavaju vasu ponudu, i zaboravite na marketing dileme. Ali onda zaboravite I na ozbiljne uspjehe.

“Ne zelim da budem proizvod svoje okoline, nego da moja okolina bude prozivod mene!“

 

Da li ste ikada imali trenera ili ekspertsku pomoc cime ste se bavili i kakvo iskustvo ste imali?

 

MarketingTurizma.info team vam donosi ne samo najnovije nego i efektivne savjete iz marketinga na internetu. Možete saznati više o nama ovdje, ili se družiti s nama na Facebook, Twitter, YouTube, i LinkedIn. Uživajte!.

Ako vam se svidja što ste pročitali, unesite email da primate nove člankove (Besplatno je!)