Broken Link Checker – provjera linkova

broken link checker

SEO

Broken Link Checker je jednostavan plugin koji provjerava vaše postove, komentare i drugi sadržaj da vidi da li su neki od vaših linkova pokidani ili fale. Ako pronadje greške tog tipa onda vam na na WP dasheboard ili kroz email javi koji su to linkovi koji ne rade da ih možete popraviti. Ne dozvoljava tražilicama da prati pokidane linkove, možete pretraživati pokidane linkove sa URL, textom linka, itd. Isto tako dozvoljava vam da uredite linkove na jednom mjestu, tako da ne morate ulaziti u svaki post posebno.

 

Zašto ga vole drugi:

Nema puno za podešavati, radi jedan zadak i to efektivno. Blogovima koji se konstatno ažuriraju će ovaj plugin biti vrlo drag i koristan jer zastarjeli postovi puno puta se „izgube“ sa lošim likovima, umjesto da imaju aktivne linkove u sebi i budu od koristi. Ovaj plugin to omogućuje.

 

Naša preporuka:

Postoji nekoliko plugina koji rade istu stvar, Broken Link Checker je lagan i efikasan u svom radu. S njim se brzo i jednostavno mogu otkriti pokidani linkovi. Pogotovo je idealan ako pravite veliko spremanje i promjene.

 

 

Download plugin ovdje