List Rank Dashboard

list rank dashboard widget

Rangiranje web stranice

List Rank Dashboard Widget pokazuje rang vašeg WordPress bloga na različitim platformama kao što su Google PageRank, Google Backlinks, Alexa, i Delicious u dashboard widgetu. Isto tako ima kratki kod za pokazivanje ranga na pojedinačnih ostovima, stranicama, i u sidebar widgetu.

 

Zašto ga vole drugi:

Ovaj koristan plugin daje brzi prikaz kako WordPress stranica rangira u poredjenju sa onima najboljima. Ovo daje vašoj stranici ne samo legitimnost (za one koji posjećuju) nego i vlasniku dobar prikaz generalnog stanja web stranice u smislu rangiranja.

 

Naša preporuka:

Plugini kao ovi su vrlo korisni, ali su isto tako limitirani u tome što mogu sve uraditi. Još je uvijek na vama da kad vidite te informacije znate kako da koristite i što da s njima uradite da unaprijedite svoju stranicu, inače su sasvim bezvrijedne. Rang vaše stranice je vrlo bitan jer nizak rang može da ima velikog efekta na vašu online reputaciju sa tražilicama. Tako da iako je dobra stvar imati ovakav plugin, potrebno je znati što s takvim informacijama uraditi kad ih imate.

 

Download ovaj plugin