Coca Cola logo uradjen 1885, je jedan od najprepoznatijih na cijelom svijetu. Daleko nisu ni McDonalds, ni Mercedes, Ferrari, Channel itd…

Coca Cola se prodaje u više od 200 zemalja na svijetu. I kuda god se okrenete je Coca Cola. Bez obzira da li je to radio, tv, restoran, na benziskoj pumpi… koje god mjesto smislite…vjerojatno postoji Coca Cola. I kome god da pokažete njihov logo, prepoznati će ga.

Ali..

Kako to da vama pomogne doći do više fanova?

Dobro pitanje 😉

Ono što možete da primjenite iz ovog primjera je da se postavite tako da vas potencijalni i prijašnji gosti nalaze svuda, te da vas odmah prepoznaju. To se zove izrada brenda.

Što u biti nije kompleksno, ali zahtjeva unikatnost i redovno ponavljanje. Što znači, da ako imate svoj logo i ime, te vas publika vidi kuda god da se okrene…doći ćete do punkta da ćete postati prepoznatljivi većini.

Ono što je bitno u svemu ovome je da na svim mjestima dajete istu sliku sebe i to možete lako postići kroz ime, logo, i dizajn.

Evo kako smo mi to primjenili u našem marketingu:

 

design branding

Naša Facebook fan stranica ima isti dizajn kao i svi ostali naši profili i naša blog stranica. Tako da kad netko naidje na našu fan stranicu prepoznat će vrlo brzo da smo mi ti jedni te isti koje su već vidjeli na i na drugim mjestima.

Ako ste našli naše savjete korisnima, i možete se vidjeti da ih primjenite u svom marketingu, onda će vam biti od pomoći i naša dva videa “Zašto 99% Poduzentika Nesvjesno Štete Svom Oglašavanju na Facebooku, Kako to Izbjeći, i Kako se Postaviti Na Facebooku Za Turbo Marketing”… besplatno je i bez obaveza….vidimo se s druge strane…

Leave a Reply